Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Sydfyn

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside
Op

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.

Endnu et klassik sejlerområde og perfekt begyndervand for havkajak. Korte afstande og roligt vand giver sammen med en meget idyllisk natur rigtig gode muligheder for nogle hyggelige ture. Trods de korte afstande kan man fint bruge en uges tid i øhavet, men man kan også nå godt omkring på en weekend. Et godt udgangspunkt er at padle fra Fåborg til Svendborg eller omvendt. De to byer ligger tæt, og der er gode offentlige transportmuligheder, så man let kan komme tilbage til bilen efter endt tur. Fra Fåborg er der ikke langt ud til småøerne, der ligger tæt og godt i læ mellem Fyn og Ærø. Er der mod på et lidt længere kryds, er turen ned til Ærø også en anbefalelsesværdig tur.  Mange af øerne har naturlejrpladser og sammen med de mange campingpladser helt ned til vandet, er det ikke noget problem at finde gode overnatningssteder undervejs. Der er mange, der har opdaget det sydfynske øhav, så du skal ikke regne med at være alene på lejrpladserne, hvis du kommer i sommersæsonen, men det er folk med samme interesse, så det bliver normalt nogle rigtig hyggelige aftener.


Krydset mellem Langeland og Tåsinge
 

Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.