Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Om HavkajakBogen.dk

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.
HavkajakBogen.dk  er skrevet og administreres af kajakinstruktøren Jakob Hertz.
Jakob Hertz er indehaver og daglig leder af kursusvirksomheden FarOut og kajakbutikken KajakUdstyr.dk
FarOut er Danmarks største udbyder af bl.a. havkajakkurser og laver bl.a. kurser og ture for private, klubber/foreninger og virksomheder på alle niveauer. Ud over dette afholder FarOut også ture inden for whitewaterkajak, surfkajak, klatring, mountainbike og skiløb.

Jakob Hertz, født 1967


 
Jakob Hertz

 

Oprindeligt uddannet bygningssnedker, men har siden midten af firserne arbejdet professionelt med friluftsliv, friluftsudstyr og undervisning. Har arbejdet som instruktør og guide inden for havkajak, whitewaterkajak, klatring, mountainbike, telemarkskiløb og friluftsliv siden midten af firserne og haft dette som sin fuldtidsbeskæftigelse siden 1995.
Jakob er forfatter til instruktionsbogen "Havkajak" samt medforfatter af "Klatrehåndbogen". Er bl.a. Havkajakvejleder i Havkajaksamrådet, BCU whitewater instruktør, Autoriseret klippeklatreinstruktør, Breinstruktør under Den Norske Turistforening, SWIFT water rescue m.m.

Jakob fik i 1986 fik sin første kajak, et ”håndværkertilbud” i form af en finérkajak med stofdæk. Denne blev renoveret, og blev en udmærket tur/havkajak. Senere er denne dog skiftet talrige gange med diverse hav- og whitewaterkajakker. Gennem årene er det blevet til rigtig mange havkajakture i Danmark, Norge, Sverige, Spanien, Storbritannien, Frankrig, Italien, USA og Canada.

Største fritidsinteresser er ud over havkajak også skiløb, klatring, mountainbike og whitewaterkajak. Særligt skiløb har Jakob brugt rigtig meget tid på. og var bl.a. den første, der stod på telemarkski ned fra toppen af Mont Blanc tilbage i 1988.

Jakob Hertz er desuden flittig skribent og fotograf for forskellige outdoor relaterede medier samt aviser, magasiner m.m.


Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.