Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Lys

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside
Op

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.
Padler du i mørke, og særligt hvis du færdes i områder, hvor der er andre sejlere, er lys et must. Du skal faktisk have lanterne på, hvis man skal følge Søsportens sikkerhedsråd. Det anvendes dog kun af meget få kajakfolk, men en lampe, der kan give nogle kraftige blink, bør der være plads til. Men selv med lys på kajakken, kan du aldrig vide dig helt sikker på, at du er set. Derfor skal du være ekstra forsigtig, når du er på tur i mørket.
Til aften og natpadling vil det være klogt med lys på båden. En lille lampe som denne giver nogle kraftige blink. Monteres den på ryggen eller bagdækket generer den ikke dit nattesyn. En lille diodelygte kan være fin at have ved hånden til kortlæsning m.m.

Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.