Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Kullen

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside
Op

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.
30 km nord for Helsingborg ligger Kullen. Mest kendt blandt klatrere og dykkere, der nyder de fantastiske muligheder klipperne byder på. Men set fra en kajak er Kullen også en stor oplevelse. Kullens klipper rager lige ud i Kattegat og ligger dermed meget eksponeret, hvilket ofte giver nogle store bølger, der slår ind på klipperne med stor kraft. Det mest oplagte udgangspunkt er den hyggelige by Mølle, hvorfra der kun er et par km til Kullens klipper. På nordsiden er byen Arild et godt vendepunkt, her finder du også flere hyggelige caféer. Turen rundt om Kullen er ikke så lang og kan fint gøres på en dag, men hvorfor ikke tage en overnatning, så der bliver god tid til at udforske området eller lege i bølgerne.

 

Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.