Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Isefjorden

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside
Op

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.

Tæt på København, faktisk kun godt en halv time i bil, ligger Roskilde fjord og Isefjord. De to fjorde hænger sammen i den nordlige ende, inden de munder ud i Kattegat vest for Hundested. Begge områder byder på et beskyttede og begyndervenligt farvand hvor der aldrig bliver rigtig store bølger, og hvor der altid er relativt kort til land. Særligt Isefjorden har en meget flot natur, der gør at man næsten glemmer at man er så tæt på en storby. Beliggenheden betyder et forholdsvist stort pres på naturen, så man bør benytte de mange lejrpladser, der er etableret i området.

En god lille dagtur, hvor der, særligt i weekenden, er god mulighed for at møde andre havkajakker er turen rundt om Orø. Der kan sættes i ved færgelejet

 


 


Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.