Klik her for at komme retur til startsiden  HavkajakBogen.dk 
Udstyr Teknik Sikkerhed På tur Turforslag Indhold Søg

  Bohuslän skærgård

HavkajakBogen.dk
     på
Facebook

Startside
Op

Syntes du om disse sider, vil jeg blive glad, hvis du deler link og fortæller dine venner om HavkajakBogen.dk.
Husk også at melde dig ind i Facebook gruppen.

HavkajakRejser.dk
Lær at ro havkajak hos Danmarks mest erfarne udbyder af kurser og ture i havkajak - Også mange ture for mere erfarne samt "fyraftensture" ved Charlottenlund strand.

Kano & KajakButikken
Kajak.dk

Vel nok Danmarks største udvalg af kajakker og tilbehør - og personale der selv har erfaring fra vandet.

Området fra Göteborg og helt op til den norske grænse består kysten af et langstrakt skærgårdsområde. Fra Jylland er der flere rigtig gode forbindelser, og fra København er der ikke mere end knap 4 timer derop, så også dette område kan fint nås på en weekendtur. Dele af Bohuslänskærgården består alene af et smalt område med øer, hvilket kan betyde en del bølger. Men på trods af den vestvendte placering er der også flere områder, hvor øerne skærmer og giver godt læ for Skagerraks bølger. Særligt området omkring øen Orust er et yndet område for havkajak. Her findes et stort område med en afvekslende natur og forholdsvis korte afstande, men hele turen rundt om Orust er omkring 100 km, så det er også muligt at få lidt længere ture. Padlingen ligger meget beskyttet, og det opleves næsten som at padle i en fjord med helt stille vand. For begynderen er Orustområdet derfor et rigtig godt udgangspunkt til ture i Bohusläns skærgård. Mens de mere rutinerede også vil finde fantastisk god padling i det noget mere udsatte område ved Strömstad og op til den norske grænse.


Send e-mail til jakob@farout.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Har du spørgsmål omkring havkajak, så skriv på vores Facebook gruppe, her har alle mulighed for at se dit spørgsmål og give dig svar.
Copyright © 2009 HavkajakBogen.dk
Alle tekster og billeder på HavkajakBogen.dk tilhører HavkajakBogen.dk/Jakob Hertz og må IKKE benyttes til brug hverken på andre hjemmesider eller print i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren samt tydelig kildehenvisning.
Senest opdateret: 10. august 2016
Se også vores websider om:
WhiteWater kajak og Telemarkskiløb

Samt på FarOut's gruppe på FaceBook, hvor der vil være særlige tilbud om kurser, ture, udstyr, event m.m.